Ibed-allemaal --

 

Over Ibed-allemaal

Om alle eerdere berichten op deze lijst te raadplegen, kijk in het Ibed-allemaal Archief. (Het huidige archief is alleen toegankelijk voor leden van de lijst.)

Gebruik van Ibed-allemaal
Om een bericht naar alle leden van de lijst te sturen, adresseert u het aan:
ibed-allemaal@list.uva.nl.

Hieronder kunt u uzelf aanmelden als lid van de lijst of uw persoonlijke instellingen wijzigen.

Aanmelden bij Ibed-allemaal

Om u aan te melden bij Ibed-allemaal vult u onderstaand formulier in. Om valse aanmeldingen tegen te gaan, krijgt u een e-mail toegezonden met het verzoek om de aanmelding te bevestigen. Na ontvangst van de bevestiging, zal de lijstmoderator uw aanmelding in beraad nemen. De beslissing van de moderator krijgt u per e-mail toegestuurd. Dit is tevens een verborgen lijst, wat betekent dat de ledenlijst alleen toegankelijk is voor de lijstbeheerder.

(Let op: dit is een overkoepelende lijst, uitsluitend bedoeld om andere lijsten als lid te hebben. Dit houdt o.a. in dat uw aanmeldingsbevestiging zal worden verstuurd naar het `-owner' account van uw adres.)

  Uw e-mailadres:  
  Uw naam (optioneel):  
  U kunt hieronder een wachtwoord invullen. Dit voorziet in een zekere mate van bescherming en moet voorkomen dat anderen kunnen knoeien met uw lidmaatschap. Gebruik niet een eerder door u gebruikt wachtwoord, omdat het af en toe onversleuteld naar u gemaild zal worden.

  Als u ervoor kiest om geen wachtwoord in te vullen, wordt een automatisch gegenereerd wachtwoord naar u toegezonden zodra u uw aanmelding hebt bevestigd. U kunt steeds om toezending van uw wachtwoord vragen wanneer u uw persoonlijke instellingen wilt wijzigen.
  Kies een wachtwoord:  
  Herhaal het wachtwoord ter bevestiging:  
  Wat is uw voorkeurstaal voor de berichten?  
  Wilt u de berichten gebundeld ontvangen in een dagelijkse verzamelmail? Nee Ja
Ibed-allemaal leden
(De ledenlijst is alleen toegankelijk voor de lijstbeheerder.)

Vermeld uw beheerdersadres en wachtwoord om toegang te krijgen tot de ledenlijst:

Beheerdersadres: Wachtwoord:   

Om u af te melden van Ibed-allemaal, om uw wachtwoord toegestuurd te krijgen of om uw opties te wijzigen, vul uw e-mail adres in:

Als u dit veld leeg laat, zal straks gevraagd worden om uw e-mailadres


Ibed-allemaal wordt beheerd door secr.ibed.wtcw-science at uva.nl, M.E.ParraTasayco at uva.nl, P.Thiery-vanderBij at uva.nl, t.noorlander at uva.nl, ibed.red at uva.nl, a.heijboer at uva.nl
Ibed-allemaal beheerdersinstellingen (alleen toegang met authorisatie)
Overzicht van alle maillijsten op list.uva.nl

Delivered by Mailman
version 2.1.15
Python Powered GNU's Not Unix